AVLSHOPPER

Flora Danica

Flora Danica er elitehoppe og stamhoppen til flere af vores heste. Hun er en middelstor hoppe, som avler godt og stabilt. Hun er helt klart førehoppen i vores hoppeflok og styrer flokken med stor sikkerhed. Samtidig hjælper hun ofte til, hvis vi har et problem med en anden hest og oplærer førstegangs-mødre i flokken.

Læs mere

Digitalis Hesthøj

Digitalis Hesthøj (f. 2017) er vores første generation af egen-opdrættede avlshopper. Hun er virkelig kælen og laver altid nogle meget venlige, letomgængelige føl. Hun videregiver hendes gode aktion i bevægelsen til sine føl.

Læs mere

Did It Hesthøj

Did It Hesthøj (f. 2017) er vores første generation af egen-opdrættede avlshopper. Vi håber, Did It bliver stamhoppe til en anden blodlinje på vores stutteri. Hun er trofast og hengiven. Vi kæmpede i mange år for at få hende – hendes navn blev til under insemineringen af hende: Hvis det lykkedes, skulle afkommet hedde Did It – og så kom hun!

Læs mere

Edelweiss Hesthøj

Edelweiss Hesthøj (f. 2020) er en af vore unge hopper, som skal indgå i vores avl. Hun har et fantastisk udtryk og stråler af selvtillid. Vi glæder os meget til at se, hvordan hun avler.

Læs mere

Dior-Ø

Dior-Ø (f. 2006) er en af avlshopperne på stutteriet. Dior-Ø ejes af Ibens mor Jytte Strøm og er Jyttes avlshoppe. Dior-Ø var også Ibens dressur-konkurrence hest.

Læs mere

AFGÅEDE AVLSHOPPER

Duet-D

Duet-D (f. 2004) var vores første avlshoppe. En smuk hoppe, som desværre kun har givet os et enkelt levedygtigt afkom, men et ganske særligt afkom – nemlig Did It Hesthøj.

Læs mere