SALGSHESTE

Bonsai Hesthøj

Bonsai Hesthøj (f. 2014) er en smuk og meget kærlig vallak. Han elsker at gå til ridning og søger en sød rytter, som vil elske ham og ride ham jævnligt, da han elsker at lave noget. En rigtig rideven søger rytter.

Læs mere

First McLaren Hesthøj

First McLaren Hesthøj (f. 2021) er simpelthen SÅ sød og bliver en helt fantastisk ridekammerat for den heldige rytter, som kommer til at ride ham. Han bliver en stor ridehest med store gangarter og et fantastisk temperament.

Læs mere

Floréal Hesthøj

Floréal Hesthøj (f. 2021) er en utrolig smuk og udtryksfuld vallak. Han bliver ikke voldsomt stor og kommer til at passe perfekt til en ikke for stor rytter. Floréal Hesthøj er meget modig og har selvtilliden i orden, samtidig med at han har et meget venligt sind.

Læs mere

Geranium Hesthøj

Geranium Hesthøj (f. 2022) er en smuk og velgående hingsteplag. Han har et venligt sind og er virkelig let at håndtere. Han er meget modig, lærenem og samtidig er han hele tiden klar til flere spændende ting. Ham venter vi os meget af.

Læs mere

Hibiscus Hesthøj

Hibiscus Hesthøj (f. 2023) er en køn hingsteplag. Han er modig og meget snakkesalig. Han har 3 reelle gangarter. Han bliver ikke en kæmpe hest, så han kommer til at passe til en lidt mindre rytter.

Læs mere

Hefaistos Hesthøj

Hefaistos Hesthøj (f. 2023) er en fantastisk sød og venlig hingsteplag. Han er stille og rolig samt superlet at håndtere, en rigtig kammerat. Herved lever han fuldt ud op til sit navn.

Læs mere

Devotion

Devotion (f. 2020) er en højtstillet og storrammet hoppe. Hun har en stor og rummelig bevægelse. Devotion stiller til sadelkåring i 2024. Devotion ejes af Ibens mor Jytte Strøm.

Læs mere

Dijovian

Dijovian (f. 2022) er en højtstillet og smart hingsteplag. Han har masser af udtryk og er let at håndtere. Han bliver helt sikkert en dejlig dressurhest, når han bliver voksen. Dijovian ejes af Ibens mor Jytte Strøm.

Læs mere

Solgte HESTE

Hold It Hesthøj

Solgt

Hold It Hesthøj (f. 2023) er et stort og højtstillet hoppeføl, som i 2023 har givet os mange fantastiske oplevelser. Hun var med til Dansk Varmblods Eliteskue, samt blev solgt godt på Eliteauktionen. Vi glæder os meget til at følge hendes fremtidige karriere.

Læs mere

Gaia Hesthøj

Solgt

Gaia Hesthøj (f. 2022) en fantastik sød og modig hoppe, som blev solgt til USA som føl. Vi glæder os meget til at følge hende hos hendes nye ejere.

Læs mere