OPDRÆT

Hefaistos Hesthøj

Hefaistos Hesthøj (f. 2023) er en fantastisk sød og venlig hingsteplag. Han er stille og rolig samt superlet at håndtere, en rigtig kammerat. Herved lever han fuldt ud op til sit navn.

Læs mere

Hold It Hesthøj

Hold It Hesthøj (f. 2023) er et stort og højtstillet hoppeføl, som i 2023 har givet os mange fantastiske oplevelser. Hun var med til Dansk Varmblods Eliteskue, samt blev solgt godt på Eliteauktionen. Vi glæder os meget til at følge hendes fremtidige karriere.

Læs mere

Hibiscus Hesthøj

Hibiscus Hesthøj (f. 2023) er en køn hingsteplag. Han er modig og meget snakkesalig. Han har 3 reelle gangarter. Han bliver ikke en kæmpe hest, så han kommer til at passe til en lidt mindre rytter.

Læs mere

Geranium Hesthøj

Geranium Hesthøj (f. 2022) er en smuk og velgående hingsteplag. Han har et venligt sind og er virkelig let at håndtere. Han er meget modig, lærenem og samtidig er han hele tiden klar til flere spændende ting. Ham venter vi os meget af.

Læs mere

Gaia Hesthøj

Gaia Hesthøj (f. 2022) en fantastik sød og modig hoppe, som blev solgt til USA som føl. Vi glæder os meget til at følge hende hos hendes nye ejere.

Læs mere

Got It Hesthøj

Got It Hesthøj (f. 2022) er vores anden generation af egen opdrættet avlshopper. Vi håber, at Got It Hesthøj bliver en af vores avlshopper. Lige nu er hun en rigtig teenager, som bare nyder livet – og vi nyder hende.

Læs mere

Floréal Hesthøj

Floréal Hesthøj (f. 2021) er en utrolig smuk og udtryksfuld vallak. Han bliver ikke voldsomt stor og kommer til at passe perfekt til en ikke for stor rytter. Floréal Hesthøj er meget modig og har selvtilliden i orden, samtidig med at han har et meget venligt sind.

Læs mere

First McLaren Hesthøj

First McLaren Hesthøj (f. 2021) er simpelthen SÅ sød og bliver en helt fantastisk ridekammerat for den heldige rytter, som kommer til at ride ham. Han bliver en stor ridehest med store gangarter og et fantastisk temperament.

Læs mere

Edelweiss Hesthøj

Edelweiss Hesthøj (f. 2020) er en af vore unge hopper, som skal indgå i vores avl. Hun har et fantastisk udtryk og stråler af selvtillid. Vi glæder os meget til at se, hvordan hun avler.

Læs mere

Did It Hesthøj

Did It Hesthøj (f. 2017) er vores første generation af egen-opdrættede avlshopper. Vi håber, Did It bliver stamhoppe til en anden blodlinje på vores stutteri. Hun er trofast og hengiven. Vi kæmpede i mange år for at få hende – hendes navn blev til under insemineringen af hende: Hvis det lykkedes, skulle afkommet hedde Did It – og så kom hun!

Læs mere

Digitalis Hesthøj

Digitalis Hesthøj (f. 2017) er vores første generation af egen-opdrættede avlshopper. Hun er virkelig kælen og laver altid nogle meget venlige, letomgængelige føl. Hun videregiver hendes gode aktion i bevægelsen til sine føl.

Læs mere

Chili Hesthøj

Chili Hesthøj (f. 2016) er en vallak, som vi har valgt at beholde som vores egen ridehest.

Læs mere

Bonsai Hesthøj

Bonsai Hesthøj (f. 2014) er en smuk og meget kærlig vallak. Han elsker at gå til ridning og søger en sød rytter, som vil elske ham og ride ham jævnligt, da han elsker at lave noget. En rigtig rideven søger rytter.

Læs mere