Bonsai hesthøj

Præsentation

Bonsai Hesthøj er en vallak, som blev født i 2014. Han er første føl, som Flora Danica fødte hos os. Hun var drægtig med ham, da vi købte hende. 

Bonsai Hesthøj er en rigtig pige-hest. Han er sød, kærlig og en flot rød vallak. Han er ridelig med gode og reele gangarter. Ikke sådan “wauw” gangarter, men taktfaste og korrekte bevægelser, som almindeligt gode ryttere kan administrere. Og gangarter, som er lette at arbejde med.

Han er klar til LA4 og LA5. I første omgang havde vi gemt ham som ridehest til vores datter, men uddannelse og interesse for musical har forhindret hende i at ride. Det tog desværre nogle år inden hun indså, at hendes elskede Bonsai skulle have en fremtid med en anden rytter. Derfor er han kommet sent igang med sin uddannelse. KD-dressage har haft ham i uddannelse i lidt over et halvt år, derefter har han været i en salgsstald, hvor han slet ikke trivedes. Derfor er han nu herhjemme på stutteriet, hvor Jesper rider ham.

Han er efter Hoftanz med Florencio som morfar. Hans mor er elitehoppen Flora Danica ERDH. 

Bonsai Hesthøj er helbror til hoppen Hortensia RDH, som går S-dressur med en finsk ungrytter. Hortensia er mor til Filligran (e. Fürstenball), som vandt youngster Cup i 2021 og debuterede i Intermediare ved CDI stævnet i forbindelse med DV-hingstekåring 2022, hvor han fik en placering.

I samme hoppestamme findes flere Grand Prix heste.

Karakter fra 4-års DSA dressur- kvalifikation

Skridt:

7,7

Trav:

6,8

Galop:

6,5

Ridelighed

6

Samlet indtryk

6,76

Gennemsnit:

6,76

Karakter fra følskue

Type/Rammer:

8

Hoved/Hals:

8

Skulder/Manke:

7

Overlinie/Bagpart:

7

Forlemmer:

7

Baglemmer:

7

Skridt:

7,5

Trav:

6,5

Galop:

7,5

Helhedskarakter:

7,5